garderobe en stijl

Garderobe en stijl, bekijk je garderobe, vernieuw je stijl

 

Ik ben weer helemaal terug. Mijn jongste is nu bijna 1 jaar en alle hormonen zijn helemaal verdwenen.Ik heb mijn lichaam terug en dit vond ik een mooi moment om mijn garderobe opnieuw te bekijken. Ik kwam er achter dat ik veel kleding al heel lang niet meer paste, stuk of gewoon oud waren.  Sommige kledingstukken passen niet meer bij mijn levensstijl. Het is tijd voor wat nieuws. Ik ga mijn garderobe up to date maken. Ik vind de lente altijd een goed moment om dat soort dingen te doen, samen met de voorjaarsschoonmaak.

Maar hou pak je zoiets nou aan?

Ik begin met alles weg te doen wat niet meer moois is en wat niet meer past. En als ik er niet blij van word, gaat het ook weg, no matter wat de prijs is geweest. Daarna verdeel ik mijn kleding in de seizoenen. Mn winterkleding kijk ik na, laat ik eventueel maken en berg ik op.

Nu ga ik kijken wat ik echt mis. Wat heb ik nodig om mijn garderobe compleet te maken? Voor iedereen is dit verschillend. Ik heb op dit moment vooral makkelijke en stretchy kleding nodig. Zo denim tuniekje, ja dit zal ik deze lente echt toevoegen, casual met een sneaker eronder. Maar met een pump en een zijde sjaal heb ik meteen een chiquere stijl. En zo ga ik verder.

Soms is wat hulp wel makkelijk. De kleding en stijl workshop geeft meer inzicht in je figuur en welke kledingstukken je goede punten accentueren. Ook bespreek ik de verschillende stijlen en trends. Zoals bijvoorbeeld de western stijl op de foto.

Dit seizoen kom ik ook met wat nieuws, namelijk sjaals knopen.

Sjaals zijn echt de meeste veelzijdige accessoires ooit. Verander je outfit in een handomdraai…

 

De foto is van de zwangerschapsfotoshoot, western stijl.

Ik ben weer up to date en boekbaar voor de workshops.

Ook ben ik beschikbaar voor de personal shopping en het individuele image consult.

 

Veel liefs,

Bar