Workshop make-up

Make-up workshop in de regio Hoorn en omgeving en Purmerend.

Vindt u make-up aanbrengen….

  • Tijdrovend? Waar haal ik de tijd vandaan?
  • Moeilijk? Hoe en wat breng ik waar aan?
  • Beangstigend? Wat als ik niet meer op mijzelf lijk?
  • Leuk! Maar welke kleuren staan mij het mooist?
  • Geweldig! Hoe word ik ‘the next Marilyn Monroe’?

Op deze vragen en nog vele anderen geef ik antwoord tijdens de make-up workshop.

Een goede make-up haalt de mooiste kenmerken in een gezicht naar boven, laat de ogen spreken en maakt u jaren jonger. Net als kleding ondersteunt make-up ook uw uitstraling. Uw kleding en make-up look spreken voor u.

Ik help u, u gaat zichzelf opmaken, om de juiste technieken te gebruiken, en de juiste kleuren te kiezen. U zult nog steeds op uzelf lijken, maar u oogt stralender, frisser en jonger.

De make-up workshop is een leuke en rijke ervaring. U leert tijdens de workshop wat uw mooiste kenmerken zijn en hoe u deze kunt laten stralen. En, u zult zien dat make-up aanbrengen niet tijdrovend of ingewikkeld hoeft te zijn.

Na het volgen van de make-up workshop kunt u zichzelf goed en mooi opmaken. U zult stralen als u in de spiegel kijkt. U bent uw mooiste zelf.

Ik maak tijdens de workshop gebruik van het make-up merk Golden Rose. Ik heb gekozen voor dit merk, omdat het anti-allergeen en dierproefvrij is. Ook heeft het een goede prijs-kwaliteit verhouding. Na afloop van de workshop is het mogelijk make-up producten aan te schaffen. Dan kun u de look meteen zelf voortzetten.

Workshopinformatie make-up/visagie:

  • De make-up workshop geef ik in groepjes van maximaal 4 personen per keer. Zo kan ik iedereen de aandacht geven die zij verdient
  • De workshop duurt 2,5 uur en vindt plaats bij u thuis.
  • De kosten bedragen E 35,- per persoon
  • Het is mogelijk om make-up sets via mij aan te schaffen en te bestellen.
  • Reserveren kunt u op info@barskleuren.nl of 06 52668277